Pirmadienio vakarą „Fener“ svečiuose itin lengvai 98:56 sudorojo kitą miesto ekipą „Daruššafaką“ (6-7).

Nuo gruodžio vidurio, kai pasitelkė naująjį strategą iš Lietuvos, „Fenerbahče“ džiaugėsi jau penktą kartą: prieš tai buvo pamokyti „Monaco“ (86:74), Ankaros „Turk Telekom“ (99:71), Kauno „Žalgiris“ (80:78) ir Berlyno ALBA (91:82).

Šįsyk Š. Jasikevičius susitikimui neregistravo lyderių Scottie Wilbekino, Tylerio Dorsey, Nigelio Hayeso-Daviso, Johnathano Motley ir Nicko Calatheso.

Nepaisant to, jo komanda dominavo aikštėje nuo pirmųjų minučių ir savo varžovams leido pataikyti tik 20 iš 68 metimų iš žaidimo (29 proc.).

Nugalėtojams Tarikas Biberovičius atnešės 29 taškus (6/7 dvitaškiai, 4/6 tritaškiai, 5/5 baudos) ir pagerino savo karjeros rekordą.

Yamas Madaras pasižymėjo 14 taškų, o Georgios Papagiannis surinko dvigubą dublį – po 12 taškų ir atkovotų kamuolių.

Pastaruoju metu finansinių problemų kamuomamos „Daruššafaka“ gretose išsiskyrė Latvijos puolėjas Janis Timma bei Canas Korkmazas, kurių sąskaitose – po 14 taškų.

„Mes iš šio mačo gavome tai, ko ir norėjome. Tokios rungtynės yra svarbios tuo, kad jose išsiaiškiname žaidėjų rotacijas ir kaip jas naudoti. Taip pat labai svarbu, kad žaidėjai į susitikimą pasižiūrėjo rimtai. „Dačka“ šiuo metu turi daug problemų, tad mes galėjome daryti viską, ką tik norėjome.

Svarbu, kad visi, kurie pasirodė aikštėje, žaidėj gerą krepšinį ir įdėjo savo indėlį. Tie, kurie Eurolygoje žaidžia nedaug, šį kartą gavo progą pasireikšti ir parodyti, ką jie sugeba. Mes stebime visus. Jų prisidėjimas yra labai svarbus“, – sakė Šaras.

Ketvirtadienį „Fenerbahče“ laukia dar vienas Stambulo derbis – tik šįkart Eurolygoje, kur pirštinę mes „Anadolu Efes“.

„Tai bus labai didelis mačas ir svarbus abiem pusėms. Abiem joms reikia pergalės. Mes žaisime išvykoje, bet tikiuosi, kad laimėsime“, – vylėsi Š. Jasikevičius.

Eurolygoje „Fener“ rikiuojasi septintas, o Turkijos čempionate dalinasi 2-3 vietas su Izmiro „Pinar Karšiyaka“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją