Klubas praneša, kad kontraktas pratęstas iki 2024 m. sezono pabaigos.

Kiek anksčiau skelbta, kad per ateinančius metus iš Katalonijos kilęs strategas uždirbs net 1,7 mln. JAV dolerių, nors „Zenit“ ir vėl varžysis tik Vieningoje lygoje – rusų klubų Europoje nelaukia nė viena lyga.

Sankt Peterburge X. Pascualis darbuojasi nuo 2020 m. ir komandos nepaliko net tada, kai Rusija pradėjo kruviną karą Ukrainoje.

X. Pascualis šią vasarą buvo siejamas su krūva Europos didžiųjų klubų – „Barcelona“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir „Monaco“.

Katalonijos klubas atleido Šarūną Jasikevičių ir paaukštino klubo sistemoje su jaunimu dirbusį Rogerį Grimau. Savo ruožtu „Anadolu Efes“ Ergino Atamano įpėdiniu pasirinko kitą vietinį specialistą Erdemu Caną, o „Monaco“ nusprendė nesiskirti su Saša Obradovičiumi, atvedusiu ekipą į Eurolygos finalo ketvertą ir užtikrintą triumfą Prancūzijos pirmenybėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)