„Sudėtyje dar yra laisvų vietų. Su pagrindiniais žaidėjais yra susitarta, mes turime komandos pagrindą, kurį treneris ir mes norėjome išsaugoti. Dabar trūksta pagalbininkų, kurie padėtų komandai, jos nesusilpnintų, mes galėtume augti“, – kalbėjo P. Jankūnas, apžvelgdamas „Žalgirio“ komplektacijos darbus, kurių didžioji dalis jau atlikta iškart po sezono pabaigos pratęsus sutartis su Kevarriusu Hayesu, Rolandu Šmitu bei Tomu Dimša.

Be jų Kauno ekipa turi kontraktus su dar aštuoniais žaidėjais: Luku Lekavičiumi, Keenanu Evansu, Dovydu Giedraičiu, Ignu Brazdeikiu, Edgaru Ulanovu, Arnu Butkevičiumi, Tyleriu Cavanaugh ir Laurynu Biručiu. Užpildyti lieka Isaiah Tayloro, Karolio Lukošiūno, Achille Polonaros ir Motiejaus Krivo paliktas spragas.

Pernai iš Vilniaus „Ryto“ į Kauną atvyko A. Butkevičius, o iš Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ – D. Giedraitis. Kas paseks jų pėdomis? Pasak žiniasklaidos, „Žalgiris“ yra arti susitarimo su Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ puolėju Danieliumi Lavrinovičiumi, o jis nėra vienintelis Lietuvos čempionų radare atsidūręs „Betsafe-LKL“ žaidėjas.

Į vadovo kėdę pasodintas ilgametis „Žalgirio“ žaidėjas P. Jankūnas priims komandai reikalingus sprendimus, o kaip atrodytų sprendimai, jei vadovavimą perimtų dabartiniai „Žalgirio“ krepšininkai?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)