Tai bus šešioliktos Eurolygos rungtynės iš eilės, į kurias buvo parduoti visi bilietai. Šį sezoną vadinamojo „sold-out‘o“ nebuvo tik pirmajame namų mače, kuriame žalgiriečiai susitiko su Bolonijos „Virtus“.

16 – didžiausias „sold-out‘ų“ skaičius per vieną Eurolygos sezoną „Žalgirio“ arenoje. 2019–2020 m. sezone visi bilietai buvo parduoti į 12 rungtynių, tačiau dvejos iš jų neįvyko sezoną nutraukus dėl pasaulinės pandemijos.

Bilietai sparčiai tirpsta ir į kovo 12 d., sekmadienio, „Betsafe-LKL“ akistatą su Vilniaus „Rytu“. Šis mačas pretenduoja tapti lankomiausiomis šio sezono „Betsafe-LKL“ rungtynėmis.

Rungtynėse su „Rytu“ vienam iš trečiajame aukšte bilietus įsigijusių žiūrovų atiteks ir unikalus prizas – galimybė sėdėti šalia Pauliaus Jankūno ir „Žalgirio“ atsarginių žaidėjų suolo per kovo 26 d. „Betsafe-LKL“ rungtynes su Gargždų „Gargždų“ komanda.

Bilietus į visas minėtas rungtynes iš anksto įsigyti galima oficialioje „Žalgirio“ bilietų pardavimo sistemoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją