Lietuvos ir Ispanijos titanų mūšis – ketvirtadienį 20 val.

Abiems klubams šios rungtynės didelės reikšmės neturi – „Žalgiris“ jau neturi vilčių tęsti sezono ir pergalė gali lemti tik aukštesnę vietą turnyro lentelėje, o „Real“ dar prieš kelias savaites užsitikrino pirmą poziciją.

Tačiau kauniečiai tikrai norės apdovanoti pergale visus metus bilietus šlavusius ir nuo komandos sunkiausiu metu nenusisukusius sirgalius, o „Real“ – vėl užsikurti svarbiausioms kovoms. Pastaruoju metu Madrido žvaigždynas išklydo iš sėkmės kelio – praėjusią savaitę Eurolygoje nusileido Vitorijos „Baskonia“ (91:95), o Ispanijos pirmenybėse gavo niuksą „El Clasico“ mūšyje su „Barcelona“ (79:85).

Praėjusį sezoną ekspertai nuolat pabrėždavo, kad „Real“ trūksta tikro atakų organizatoriaus, tačiau tai nesutrukdė triumfuoti Eurolygoje. Tiesa, vėliau sekė sausai pralaimėtas Ispanijos pirmenybių finalas prieš Šarūno Jasikevičiaus „Barceloną“.

Vasarą karališkasis klubas susigrąžino Facundo Campazzo ir užkamšė vienintelį sudėties trūkumą, o netrukus pamatėme ir to rezultatą – dominavimą.