Be šių dviejų žvaigždžių į pirmąjį NBA 2012-2013 metų sezono penketuką pateko ir Kevinas Durantas iš Oklahoms "Thunder" ekipos, Timas Duncanas iš San Antonijaus "Spurs" klubo bei Chrisas Paulas iš Los Andželo "Clippers" komandos.

L. Jamesas, kuris naudingiausiu reguliariojo sezono žaidėju tapo ketvirtą kartą per paskutiniuosius penkerius metus, į pirmąjį penketuką pateko jau šeštąjį kartą iš eilės ir septintąjį sykį nuo 2003-ųjų metų. Devynių "Visų žvaigždžių" savaitgalių dalyvis šį sezoną pelnė po 26,8 taško, atkovojo po 8 kamuolius bei atliko po 7,3 rezultatyvaus perdavimo, Be to jis taikliausiai karjeroje metė dvitaškius, pataikydamas net 56,5 procento metimų bei iš už tritaškio zonos atakavo varžovų krepšį 40,6 procento tikslumu.

K. Brynatas į pirmąjį lygos žaidėjų penketuką išrinktas jau aštuntąjį katą iš eilės bei 11-ąjį kartą karjeroje ir pagal šį rodiklį pavijo Krepšinio šlovės muziejaus narį Karlą Malone'ą.

15 kartų "Visų žvaigždžių" mače žaidęs 34-erių metų K. Bryantas praėjusį sezoną pelnė 2 133 taškus (vidutiniškai po 27,3 tšk. per susitikimą) ir rezultatyviausių visų laikų NBA krepšininkų sąrašuose aplenkė Wiltą Chamberlainą bei pakilo į ketvirtąją vietą.

T. Duncanas į pirmąjį penketuką išrinktas jau dešimtąjį kartą, K. Durantas - ketvirtąjį, o Ch. Paulas - trečiąjį.

Į antrąjį geriausių NBA sezono krepšininkų penketuką pateko Tony Parkeris (San Antonio "Spurs"), Russellas Westbrookas (Oklahomos "Thunder"), rezultatyviausias lygos šio sezono žaidėjas Carmelo Anthony's (Niujorko "Knicks"), Blake'as Griffinas (Los Andželo "Clippers") bei Marcas Gasolis (Memfio "Grizzlies").

Trečiojo sezono penketuko nariais tapo Jamesas Hardenas (Hjustono "Rockets"), Dwyane'as Wade'as (Majamio "Heat"), Paulas George'as (Indianos "Pacers"), Davidas Lee ("Golden State Warriors") ir Dwightas Howardas (Los Andželo "Lakers").

Geriausių žaidėjų penketukus rinko 119-a apie krepšinį nušviečiančių žiniasklaidos atstovų iš JAV bei Kanados.