28-erių 221 cm ūgio puolėjas jau pradeda pasiruošimą naujam sezonui su Bostono „Celtics“ komanda – į pirmąją treniruočių stovyklą latvis atvyko visiškai sveikas, nors dar neseniai privertė sunerimti sirgalius.

K. Porzingis aktyviai ruošėsi su Latvijos rinktine pasaulio pirmenybėms, bet prieš pat jas buvo pranešta, kad dėl pėdos skausmų kaimynai neturės savo ryškiausios žvaigždės.

Nepaisant to, centras vyko su rinktine į pirmenybes ir palaikė ją kelyje iki sensacingos penktosios vietos.

„Manau, kad skausmai atsirado, nes šią vasarą pakeičiau batus. Dėl to pėda tapo kiek jautresnė. Nekreipiau į tai dėmesio, toliau dirbau ir žaidžiau. Buvau puikios sportinės formos, bet pėda mane erzino, tą pasakiau gydytojams. Jie patarė pailsėti kelias dienas, tačiau reikėjo daugiau laiko“, – „Celtics“ spaudos konferencijoje sakė K. Porzingis.

Jis pabrėžė, kad pasaulio čempionato praleidimas buvo protingas sprendimas.

„Tai buvo protinga, reikėjo užtikrinti, kad pėda atsigaus prieš sezoną. Taip ir pasielgiau. Tai buvo sunkus sprendimas. Man buvo skaudu, kad negalėjau padėti savo šaliai, tai sužeidė mano sielą. Bet kartu žinojau, kad tai buvo teisingas sprendimas. Dabar esu šimtu procentų pasirengęs sezonui“, – tvirtino latvis.

Praėjusį sezoną K. Porzingis žaidė Vašingtono „Wizards“, kurios gretose rinko po 23,2 taško ir sugriebė 8,4 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją