Sveikatos problemų turėjęs 30-metis gynėjas iš JAV jau grįžo į Željko Obradovičiaus rikiuotę.

„Privalėsime kentėti, kitaip neturėsime šansų. Varžovai bus labai rimtai nusiteikę, jie turi puikų žaidėjų branduolį ir trenerį, žaidžia protingai. Taip pat jie turi sunkiausiai uždengiamą žaidėją šioje lygoje K. Punterį. Norėčiau pasakyti, kaip jį sustabdyti, bet tai nelabai įmanoma.

Jis – modernaus combo stiliaus gynėjo prototipas, kaip ir Shane‘as Larkinas, Vasilije Micičius, Sergio Llullas. Tokie žaidėjai kiekvienais metais tempia savo komandas į finalo ketvertą“, – prieš išvyką į Serbiją kalbėjo A. Trinchieri.

Spaudos konferencijoje paklaustas, ar to paties lygio krepšininku jau galima laikyti ir „Žalgirio“ lyderį Keenaną Evansą, italas sakė saviškių vertinti nenorintis.

„Jo galimybės man buvo siurprizas, nes kartais Keenanas atrodo labai tylus vaikinas. Bet jis kalba veiksmais, ir man tai patinka“, – tiesaus atsakymo išvengė 55-erių specialistas.

Belgrade jam jau talkins šią savaitę prie trenerių štabo prisijungęs tautietis Massimiliano Menetti.

„Noriu suteikti savo žaidėjams geriausią įmanomą trenerių paslaugų paketą, į kurį įeina varžovų žvalgyba, individualus pasiruošimas. Pabuvęs šioje komandoje supratau, kad erdvės patobulinti šią sritį dar yra. Maksą, kai jį visi vadina, pažįstu jau seniai, bendraujame šeimomis. Bet jis čia ne dėl to – jis yra geras treneris“, – atsiliepė A. Trinchieri.

„Partizan“ ekipai „Žalgiris“ pralaimėjo pastaruosius keturis kartus iš eilės, o vienintelį sykį nugalėti ją svečiuose sugebėjo dar 1996 metais.

Iki šiol per visą istoriją komandos tarpusavyje galynėjosi 9 kartus, žalgiriečiai šventė 4 pergales.

Primename, kad „Partizan“ ir „Žalgirio“ susitikimas vyks penktadienį, nuo 21.30 val. Lietuvos laiku.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)