„Barcelonos“ klubą palikęs ir su šiuo teismuose kovoti pasiruošęs juodkalnietis, atstovaujantis Ispanijos rinktinei buvo geidžiamiausias vasaros laisvasis agentas, kurio parašo siekė bent trečdalis Eurolygos klubų. Pastaruoju metu buvo skelbiama, kad 32-ejų N. Mirotičius sukirs rankomis su „Partizan“, bet viskas pakrypo netikėta linkme.

Klubas dabar teigia, kad viskas buvo suderinta ir 32-ejų N. Mirotičius turėjo padėti parašą ant trejų metų trukmės kontrakto. Vis tik krepšininkas paskutinę akimirką persigalvojo ir apie tai paskelbė savo „Instagram“ paskyroje.

Pasak krepšininko, jį užplūdo neigiami komentarai apie jį patį ir šeimą, o tai rimtai jį atgrasė.


„Kai viešąją erdvę pasiekė žinios apie mano kalbas su „Partizan“ klubu, mane užplūdo grasinimai ir įžeidinėjimai, kurie mane labai suglumino ir net išgąsdino.

Aš nenoriu būti žmogus, kuris sukiršina didelę masę žmonių tarpusavyje, ypač dėl tokio dalyko kaip krepšinis. Dėl savęs ir mano šeimos saugumo, aš nusprendžiau, kad nenoriu gyventi ir žaisti tokioje atmosferoje", – pasakojo N. Mirotičius „Instagram“ įraše.

Buvusi „Barcelonos“ žvaigždė patikslino, kad nesulaukė jokių grasinimų iš „Crvena Zvezda“ pusės, tačiau krepšininkas nusprendė, jog nepasirašys kontrakto su jokia Serbijos komanda.

Į tai sureagavo „Partizan“, taip pat išplatinusi pranešimą. Pasak šios, kalbos su krepšininku prasidėjo dar birželį, o su juo susitiko komandos prezidentas Ostoja Mijailovičius, sporto direktorius Zoranas Savičius ir treneris Željko Obradovičius.

„Dėl klubui nežinomų priežasčių, N. Mirotičius nusprendė nepasirašyti sutarties, dėl kurios sąlygų buvome sutarę. Praėjus ilgam laukimo laikui, esame priversti atsisakyti minties prisivilioti jį. Viešai prašome N. Mirotičiaus, žmogaus, kuris nusiteikęs kovoti dėl teisybės, pasakyti, kas jam grasino“, – aštriai pasisakė klubas.

Serbijos ekipos vadovai prideda, kad „klubas yra įsitikinęs, jog sutartis buvo nepasirašyta ne dėl grasinimų, bet dėl kitų priežasčių“ ir intriguoja, kad šios paaiškės artimiausiomis dienomis.

„Partizan“ beda pirštu į tai, kad N. Mirotičius persigalvojo, kad tai nepakenktų teisme kovojant su „Barcelona“ dėl visų jam priklausančių 22 mln. eurų išmokėjimo.

208 cm ūgio krepšininkas Eurolygoje per 25 minutes vidutiniškai pelnydavo 15,4 taško, sugriebdavo 4,3 kamuolio ir atlikdavo 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Jis dar turėjo dvejus metus galiojančią sutartį su „Barcelona“, bet ši nebenori krepšininko matyti sudėtyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją