„Lietkabelio“ krepšininkai šeimininkavo nuo pat pirmųjų susitikimo minučių ir labai greitai susikrovė dviženklę persvarą – 19:8. Varžovams ir toliau klystant lygioje vietoje bei visiškai nepataikant iš distancijos (0 tritaškių iš 11) skirtumas tik augo, kol dar iki didžiosios pertraukos pasiekė net 25 taškus – 59:34.

Vaizdas aikštelėje nepasikeitė ir antroje dalyje. Panevėžiečiai ketvirtame kėlinyje traiškė opoentus 36 taškais (97:61) ir tik tada kiek atleido savo vadeles bei leido jiems šiek tiek sušvelninti savo atsilikimą – 112:82.

Panevėžio ekipoje rezultatyviausiai rungtyniavo komandos kapitonas Vytenis Lipkevičius ir gynėjas Paulius Valinskas. Jie pelnė po 16 taškų. Puikiai jiems talkino Džordže Gagičius, pridėjęs 15 taškų.

„Juventus“ gretose rezultatyvumu išsiskyrė Mindaugas Kupšas. Utenos komandos aukštaūgis pelnė 16 taškų.

„Lietkabelis“: Vytenis Lipkevičius ir Paulius Valinskas po 16, Dorde Gagičius 15, Gytis Masiulis 14, Gabrielius Maldūnas 11, Panagiotis Kalaitzakis ir Paulius Poška po 10 taškų.

„Juventus“: Mindaugas Kupšas 16, Martynas Gecevičius ir Marius Runkauskas po 12, Vytautas Šulskis 11, Vaidas Čepukaitis 10 taškų.

Abi komandos šioje serijoje turi nemenkų nuostolių: „Lietkabelis“ verčiasi be dėl klubo vidaus taisyklių pažeidimo suspenduoto savo lyderio Kyle'o Vinaleso, o „Juventus“ trūksta Vaido Kariniausko, Igno Vaitkaus ir Martyno Paliukėno.

Primename, kad pirmąjį mažojo finalo mačą 87:74 laimėjo panevėžiečiai, o antrąjį 85:74 – uteniškiai.

Ketvirtoji akistata numatyta trečiadienį Utenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)