J. Vainauskui buvo suteikta visiška laisvė keisti komandą. Daugybė permainų iš pradžių davė teigiamą impulsą, bet vėliau žaidimo kreivė ir rezultatai smigo žemyn, dėl ko „Lietkabelis“ tris iš eilės namų mačus pralaimėjo dideliais skirtumais.

J. Vainauskas spalio pabaigoje tapo ir klubo dalininku.

Šį statusą J.Vainauskas išlaikys toliau.

„Lietkabelis“ per pastaruosius du mėnesius pakeitė vyriausiąjį trenerį, išvyko šeši krepšininkai, o juos pakeitė keturi naujokai.

J. Vainauskas prieš Kalėdas gerai savaitei buvo pradingęs iš klubo darbuotojų akiračio, o ant komandos atsarginių suolo vėl pasirodė tik per solidžiu skirtumu pralaimėtas rungtynes Vilniaus „Ryto“ ekipai.

Po pastarojo mačo J. Vainauskas dar suspėjo atleisti vieną žaideją – „Lietkabelį“ paliko Suomijos rinktinės narys Jamaras Wilsonas.

Dar lapkričio pradžioje DELFI redakcijoje viešėjęs Vainauskas kalbėjo apie pertvarkas Panevėžyje, pinigus ir tėvo planą atkurti „Lietuvos rytą“:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)