„Wolves“ pagilino duobę, iš kurios šį rudenį niekaip negali ištrūkti viena karščiausių praėjusio sezono Europos taurės turnyro komandų.

Grupės varžybas tuomet laimėję ir pusfinalį pasiekę Roneno Ginzburgo auklėtiniai Vilniuje krito 71:85 ir patyrė ketvirtą nesėkmę per šešis turus.

Negana to, praėjusį savaitgalį pirmąsyk teko nuryti kartėlį ir Latvijos-Estijos lygoje, kurioje kviestinius svečius iš Ukrainos pranoko kukli „Ogre“ komanda.

Tad nuotaikos apie Eurolygą svajojančio klubo rūbinėje – prislėgtos. Bet A. Kulboka įsitikinęs, jog panikuoti nereikia.

„Sezono pradžia visko neparodo, nes mums tikrai nesiseka dėl traumų. Manau, turime labai gerą trenerį, bet tokiomis sąlygomis sunku parodyti visą potencialą. Aišku, faktas ir tai, kad tokiam klubui sunku priimti pralaimėjimus – mūsų tikslai buvo labai aukšti ir, manau, niekur nedingo. Manau, tik laiko klausimas, kada pradėsime prie jų artėti“, – sakė 25-erių marijampolietis.

NBA patirties turintis puolėjas pats turėjo virsti smogiamąja „Prometey“ jėga, tačiau mačą ASG arenoje stebėjo įsitaisęs greta taip pat traumuotų Viačeslavo Bobrovo ir Deniso Lukašovo – dviejų praeityje Lietuvoje rungtyniavusių ukrainiečių.

A. Kulboka atviras – akistatą Vilniuje savo kalendoriuje jis buvo apibraukęs raudonu rašalu vos pasirodžius Europos taurės varžybų tvarkaraščiui.

„Ypatingai norėjau sužaisti šitas rungtynes, labai jų laukiau nuo pat vasaros, nes Lietuvoje paskutinį kartą žaidžiau prieš ketverius ar penkerius metus“, – neslėpė Arnoldas.

Bet norai neišsipildė – kaip ir kruopščiai sverti karjeros planai.

A. Kulboką „Prometey“ nusižiūrėjo po įspūdingo sezono Patrų „Promitheas“ klube. Lietuvis buvo rezultatyviausias (vid. 14,7 taško) bei efektyviausias (vid. 16,7 naudingumo balo) komandos žaidėjas Europos taurės varžybose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją