Pirmoje mačo dalyje lietuviai laikėsi priekyje ir netgi buvo pasiekę dviženklį pranašumą. Visgi po pertraukos priešininkai perėmė iniciatyvą ir viskas sprendėsi per paskutiniąsias dešimt minučių.

Lemiamu metu į šturmą pakilę lietuviai po Mariaus Valinsko tritaškio priartėjo per metimą (75:77). Argentiniečiai prametė iš toli ir mūsiškiai savo išpuoliui turėjo 8 sekundes. Visgi šįkart M. Valinsko metimas buvo netikslus, oponentai realizavo baudos metimą, o Nojaus Mineikio tritaškis taip pat skriejo pro šalį.

Keturi žaidėjai lietuviams pelnė dviženklį taškų skaičių – M. Valinskas (14), Kristupas Žemaitis (12), Arnas Beručka (12) ir N. Mineikis (11).

Penktadienį 14.30 val. mūsiškiai kausis su Čekijos ir Suomijos poros pralaimėtojais.

Lietuva: Marius Valinskas 14, Kristupas Žemaitis ir Arnas Beručka po 12, Nojus Mineikis 11, Vitalijus Kozys, Tomas Zdanavičius ir Paulius Danusevičius po 6.

Argentina: Facundo Corvalanas 26, Mateo Chiarini 13, Agustinas Barreiro 11, Bautista Lugarini 10, Sebastianas Lugo 8, Enzo Filippetti 6.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją