Eurohoops praneša, kad pirmuoju skambiu pirkiniu taps 27-erių argentinietis Luca Vildoza, padėsiantis parašą ant dvejų metų sutarties su Graikijos klubu.

Praėjusį sezoną gynėjas sugrįžo į NBA ir papildė Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipą – Eurolygoje L. Vildoza rinko po 12,6 taško ir 3,9 rezultatyvaus perdavimo.

Graikų gazzetta.gr praneša, kad „Panathinaikos“ medžios ir kito Belgrado klubo vedlį – „Partizan“ taškų mašiną Keviną Punterį.

Skelbiama, kad 29-erių amerikietis yra pagrindinis E. Atamano vasaros taikinys, turintis tapti pagrindiniu „Panathinaikos“ atakuojančiu gynėju ir tikimasi susitarimą pasiekti artimiausiu metu – tam Atėnų ekipa meta milžiniškus pinigus.

K. Punteris ir L. Vildoza tik ketvirtadienį pabaigė sezoną – jų komandos kovėsi Adrijos lygos finalo serijoje, kur galiausiai triumfavo „Partizan“, o K. Punteris lemiame mače sukratė 32 taškus.


„Panathinaikos“ klube praėjusį sezoną rungtyniavo Marius Grigonis ir Artūras Gudaitis. Pirmasis dar turi metus galiojančią sutartį, antrasis tapo laisvuoju agentu.

K. Punterio rungtyniauja toje pačioje pozicijoje kaip ir M. Grigonis. Praėjusį sezoną Eurolygoje amerikietis rinko po 16,1 taško.

E. Atamanas vasarą suraitė parašą po dvejų metų sutartimi su Atėnų „Panathinaikos“ ir sieks sugrąžinti klubui šlovę – jau keturis sezonus žalieji nesugeba patekti į atkrintamąsias varžybas.

„Nutrauksime „Olympiacos“ dominavima Graikijoje ir žaisime Eurolygos finalo ketverte“, – skambiai žadėjo jis.

Kiek anksčiau „Panathinaikos“ sudarė sutartį su Kostu Antetokounmpo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją