„Kaip jaučiuosi? Kaip po 10 dienų atostogų – nekaip. Bet yra kaip yra, tokių dalykų nelabai gali rinktis. Aišku, visi nori gauti daugiau atostogų, pailsėti nuo savo darbų“, – sakė gynėjas.

Paklaustas, ar po asmeniškai sėkmingo sezono pajėgs išlaikyti gerą sportinę formą ir per ilgą krepšinio vasarą, Š. Jasikevičius nespėliojo.

„Niekas negali garantuoti, kaip bus. Aišku, dirbsiu, stengsiuosi, kad ta forma būtų gera. Duok Dieve, kad ji būtų gera. Bet sporte jokių garantijų nebūna“, – pažymėjo krepšininkas.

Jo nuomone, šiemetinės rinktinės lyderiu turi būti po traumos grįžęs Linas Kleiza bei kiti bronzinės komandos, užėmusios trečią vietą 2010 metų pasaulio čempionate Turkijoje, nariai.

„Linas turi būti tas, aplink kurį sukasi žaidimas ir kuris tempia rinktinę sunkiais momentais. Jau pernai sakiau, kad svarbiausią vaidmenį komandoje turi atlikti tie žaidėjai, kurie tai darė Turkijoje. Žaidimo braižas turi likti toks, koks buvo Turkijoje, nes kiti žmonės yra arba per seni, arba per jauni, kad kažką pakeistų“, – samprotavo Š. Jasikevičius.

Vyriausias olimpinės atrankos turnyrui besirengiančios Lietuvos rinktinės kandidatas artimiausiu metu turės ne tik mėginti pasivyti dvi savaites stovykloje plušančius komandos draugus, bet ir spręsti dėl kito sezono iškilusius klaustukus. Ilgamečiui „Panathinaikos“ strategui Željko Obradovičiui nesusitarus su klubo vadovais ir nusprendus palikti Atėnus, į kitą ekipą gali persikelti ir Š. Jasikevičius.

„Dar anksti galvoti apie tai – reikia palaukti kokią savaitę, pasižiūrėti, iš kur bus susidomėjimas, ir tada gal bus aiškiau. Bet man svarbu, su kokiu treneriu dirbti“, – teigė šio sezono Graikijos pirmenybių sidabrinis prizininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)