„Smagu, kad nepaisant kaitros Vilniaus Gedimino prospekte susirinko daug žiūrovų ir buvo daug gerų emocijų“, - sakė talentų kovas organizuojančios Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Prie gerų emocijų ženkliai prisidėjo Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės kandidatai, atvykę į turnyrą.

Martynas Pocius ir Jonas Mačiulis patys dalyvavo keliuose metimų konkursuose, spėdami ne tik mesti į krepšį, bet ir trukdyti varžovams.

Savo ruožtu nugalėtojų apdovanoti atvykęs Artūras Gudaitis su rinktinės bei NBA „Boston Celtics“ skautu Benu Matkevičiumi nuoširdžiai domėjosi, kur treniruojasi vaikai, kaip jiems sekasi. Jie drauge su „Coca-Cola“ pardavimų Baltijos šalyse vadovu Valdu Pakščiu taip pat teisėjavo dėjimų konkursui.

Dėl vertingų prizų ir kelialapio į finalą Vilniuje kovojo 200 vaikinų ir merginų, suskirstytų į tris amžiaus grupes: 17-mečių, 15-mečių ir 13-mečių.

Keturi geriausi savo amžiaus grupės krepšininkai gavo teisę kovoti dėl pagrindinių prizų – 17 tūkst. litų stipendijos ir kelionės į NBA rungtynes.

Didžiulę stipendiją gaus vienas absoliutus turnyro nugalėtojas, o finalo laimėtojams užėmusiems 1-ą vietą kiekvienoje amžiaus ir vaikinų bei merginų grupėje (šeši laimėtojai) bus skirta: kelionė į 2014–2015 metų NBA sezono rungtynes (po vieną kiekvienam laimėtojui); „Sprite“ talentų kovos 2014“ taurės; Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės ekipiruotės komplektas (sportinis krepšys, bateliai, kostiumas, sportinė apranga ir t. t.); bilietai į draugiškas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes (kiekvienam laimėtojui po 2).

Finale užėmusiems 2-ą vietą kiekvienoje amžiaus ir vaikinų bei merginų grupėje (šeši laimėtojai), bus skirtas išmanusis telefonas „Samsung“ (po vieną kiekvienam laimėtojui), diplomai, bilietai į draugiškas Lietuvos rinktinės rungtynes.

„Sprite“ talentų kovos 2014“ Vilniaus etapo dalyviai, patekę į finalą:

Vaikinai

2001-2002 m.

1. Gytis Pranskūnas (Vilnius)
2. Julius Vaitkus (Vilnius)
3. Adomas Sideravičius (Kaunas)
4. Radvilas Kneižys (Klaipėda)

1999-2000 m.

1. Augustinas Tvarijonas (Vilnius)
2. Tautvydas Jurevičius (Vilnius)
3. Medardas Pauliukėnas (Vilnius)
4. Lukas Turlajus (Vilnius)

1997-1998 m.

1. Arnas Beručka (Vilnius)
2. Karolis Lukošiūnas (Vilnius)
3. Nedas Matulionis (Vilnius)
4. Arminas Nemeika (Vilnius)

Merginos

2001-2002 m.

1. Ugnė Kučinskaitė (Utena)
2. Justina Miknaitė (Vilnius)
3. Martyna Čepaitė (Ukmergė)
4. Karolina Jurešiūtė (Vilnius)

1999-2000 m.

1. Eglė Zabotkaitė (Vilnius)
2. Patricija Venckutė (Kaunas)
3. Kristina Masionytė (Alytus)
4. Eidvylė Gasiulytė (Utena)

1997-1998 m.

1. Raminta. Šakickaitė (Vilnius)
2. Laura Juškaitė (Vilnius)
3. Erika Andrilionytė (Vilnius)
4. Kornelija Vasilevskaitė (Vilnius)

Dėjimai

1. Matas Budginas
2. Vytautas Saulis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)