Lietuvoje liepos 6–14 dienomis vyksiančiame 20–mečių merginų čempionate lietuvės susikaus A grupėje, kartu su Latvija, Prancūzija ir Slovėnija.

Savo ruožtu bendraamžiai vaikinai liepos 13–21 dienomis rungtyniaus Lenkijoje, Gdynėje, kur D grupėje lauks Juodkalnija, Islandija ir Slovėnija.

18–metės merginos rugpjūčio 2–11 dienomis Ploještyje (Rumunija), B divizione žais B grupėje su Danija, Nyderlandais ir Didžiąja Britanija.

Vaikinai liepos 27 – rugpjūčio 4 dienomis kausis Suomijoje (Tamperė), kur D grupėje lauks Suomija, Slovėnija ir Ispanija.

Turkijoje (Konija), B divizione rugpjūčio 15-24 dienomis rungtyniaus 16–metės merginos, kur B grupėje žais kartu su Didžiąja Britanija, Estija, Bosnija ir Hercegovina, bei Islandija. Vaikinų rugpjūčio 9–17 dienomis Heraklione (Graikija) lauks mūšiai B grupėje su Bulgarija, Vokietija ir Serbija.

Pasaulio čempionate dalyvausiančios U17 vaikinų rinktinės varžovai turėtų paaiškėti artimiausiu metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją