Jeigu Kazio Maksvyčio auklėtiniams liepą Puerto Rike pavyktų pelnyti olimpinį kelialapį, Paryžiuje jie startuotų C grupėje su daugkartine olimpine čempione JAV komanda, pasaulio vicečempione Serbija ir debiutantu Pietų Sudanu, kuris pasirodė geriausiai iš Afrikos ekipų praėjusiose planetos pirmenybėse.

A grupėje žais Australija, Kanada bei dviejų olimpinės atrankos turnyrų, vyksiančių Graikijoje ir Ispanijoje, nugalėtojai.

B grupėje susikaus šeimininkė Prancūzija, Vokietija, Japonija bei paskutiniojo atrankos turnyro Latvijoje laimėtojai.


Primename, kad olimpinės atrankos turnyras Puerto Rike vyks liepos 2-7 d., jame kartu su šeimininkais bei lietuviais dėl vienintelio kelialapio varžysis Italija, Meksika, Dramblio Kaulo Krantas ir Bahreinas.

Paryžiaus olimpinis vyrų krepšinio turnyras laukia liepos 27 – rugpjūčio 10 d. Pirmą etapą įveiks po dvi stipriausias grupių komandas bei dar dvi iš trijų, užimsiančių trečias vietas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją