Ketvirtadienį Kauno miesto taryba pritarė, kad iš pasipildžiusio savivaldybės privatizavimo fondo „Žalgiriui“ būtų papildomai skirta 347 tūkst. Lt. Be šių pinigų, Kauno savivaldybė šiais metais „Žalgiriui“ jau buvo pervedusi 2 mln. Lt.

Tačiau P. Motiejūnas neslepia, kad klubo finansinė padėtis išlieka sunki.

„Niekas negerėja. Vyksta derybos, bet jas reikia pabaigti. Yra ukrainiečiai, yra kitų įmonių. Mums tikrai dar labai trūksta rėmėjų. Vyksta darbas, tačiau situacija tikrai negerėja, nes kol kas žaidžiame be generalinio rėmėjo. Mes kovojame, mes vis dar kovojame, kad išgyventume“, - DELFI teigė P. Motiejūnas.

„Žalgirio“ vadovas sako, kad bilietų ir abonementų į rungtynes parduota tiek, kiek planuota.

Tebevyksta derybos ir su Ukrainos banku „Privatbank“.

„Jie yra ir niekur nedingę, bet dalykas tas, kad derybos nepabaigtos. Yra žodinis susitarimas, bet reikia sutarti dėl sutarties, pasirašyti. Dar daug darbo. Kol kas negalime atskleisti, kiek pinigų žada ukrainiečiai, bet jie turėtų tapti generaliniais rėmėjais. Tai turėtų būti didesni pinigai“, - teigia P. Motiejūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)