„Esu nepatenkintas žaidimu, nes kažkas yra negerai. Tikriausiai Kalėdos ir stebuklų metas padėjo išnešti sveiką kailį, nes buvome iki kaklo įklimpę. Tikrai atrodė, kad bus tragedija. Greičiausiai neparanki mums šita komanda. Visi juos nugali, bet mes negalime jų nugalėti. Žinoma, šiandien laimėjome, bet per „fuksą“, vadinasi yra ką tobulinti“, - po rungtynes komentavo P. Jankūnas.

„Norime padėkoti sirgaliams, nes tik pergalė galėjo mums duoti kelią eiti toliau. Komandai ji buvo labai svarbi. Ypatingai norėčiau padėkoti Jamesui Andersonui, nes jis vienas ištraukė mus į kitą etapą. Viskas atsitiko paskutinėmis sekundėmis. Įvykdėme savo tikslą, patekti į geriausiųjų šešioliktuką. Ir dabar buvome kai kur užstrigę ir priešininkas darėsi dar agresyvesnis, bet visgi laimėjome savo jėgomis“, - kalbėjo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

„Tai beprotybė. Man labai patinka atmosfera arenoje, tai tikrai padeda. Per šias rungtynes negavau šanso daug ką padaryti, bet tai turėtų vertinti treneris. Visgi, tikėjomės, kad J. Andersonas padės komandai. Žinoma, antroje žaidimo pusėje mes pradėjome labiau bendradarbiauti ir pradėjome kiek kitokį žaidimą“, - sakė naujasis „Žalgirio“ žaidėjas Willas Cherry.

Prieš TOP-16 etapą, kuris prasidės jau gruodžio 30-ą dieną, J. Andersoną „Žalgiris“ išleido trumpų atostogų į JAV.

„Esu patenkintas komanda, nes sugebėjome išlaikyti nedidelę persvarą. Praleidome porą metimų ir baudų. Nesėkminga situacija. Tikėjomės, kad mesti ryšis J. Andersonas. Galvojome, kad mes tritaškį, todėl šiek tiek praleidome žaidėjus. Liūdna, jog komandai tai paskutinės Eurolygos rungtynės. Komanda pasisėmė daug patirties, bet apmaudu, kad nepavyko tęsti kovų turnyre toliau“, - kalbėjo „Dinamo“ vyriausiasis treneris Romeo Zakeri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)