Labiausiai Sakramento komandoje išsiskyrė Omri Casspi, kuris metė iššūkį pačiam varžovų lyderiui Stephenui Curry. Įspūdingas šių žaidėjų apsišaudymas tritaškiais įvyko antro kėlinio pabaigoje, kuomet abu krepšininkai tolimus metimus laidė vieną po kito.

Iš viso S. Curry pataikė 6 tritaškius iš 13 bandymų ir vien per paskutines tris ketvirčio minutes pelnė 17 taškų – tuo metu tai buvo visi krepšininko taškai.

Izraeliečio pataikymas buvo dar įspūdingesnis – 9 tritaškiai iš 12. „Warriors“ viso įmetė 20 tritaškių iš 42 bandymų (47,6 proc.), tuo metu „Kings“ – 13 iš 31 (41,9 proc.).

Pergalę 122:103 iškovojo „Warriors“ ekipa, o jos gretose naudingiausiai žaidė S. Curry. Naudingiausias lygos žaidėjas atliko trigubą dublį – pelnė 23 taškus, atkovojo 14 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

Tuo metu „Kings“ gretose nesustabdomai žaidęs O. Casspi sužaidė geriausią karjeros mačą – per 35 minutes įmetė 36 taškus ir atkovojo 6 kamuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)