Šiais metais „Hoptrans-Sirenos“ fotosesijai pasirinko kiek neįprastą vietą – logistikos įmonę.

„Nutarėme, kad šiais metais norime originalios fotosesijos, todėl atsisakėme fotografuotis SPA centruose ar grožio salonuose. Surengti fotosesiją prie įvairiausių transporto priemonių pasirodė visai įdomu, taip pat norėjome įsiamžinti naujame įmonės pastate, kuris buvo neseniai atidarytas. Džiaugiamės, kad turime tokį puikų rėmėją“, – fotosesijos pasirinkimu džiaugėsi „Hoptrans-Sirenų“ direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

Fotosesijos metu buvo padarytos žaidėjų portretinės nuotraukos, taip pat visos žaidėjos dalyvavo asmeninėse fotosesijose, kuriose įsiamžino ir su krepšinio kamuoliu ir be jo, o galiausiai buvo padaryta bendra komandinė nuotrauka.

„Hoptrans-Sirenos“ norėjo patenkinti smalsumą – ar visa komanda tilptų į vilkiko priekabą. Vietos užteko, todėl sulipusios į priekabą merginos įsiamžino ir tokioje fotografijoje.

Krepšininkės džiaugėsi, kad iš nuotraukas kūrusio fotografo Giedriaus Bubliausko sulaukė komplimentų, jog „Hoptrans-Sirenų“ fotosesija buvo viena iš smagiausių ir visą laiką spinduliavo gera nuotaika.

Merginos neatsispyrė ir šių dienų madai – asmenukėms, todėl pozavo ne tik fotografui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)