Dabar Oklahomos krepšininkai vyksta į Ouklandą, kuriame artėjančią naktį išmėgins jėgas prieš „Warriors“ ekipą. Didžiausią intrigą šiose rungtynėse kelia dviejų lygos žvaigždžių kaktomuša.

Visgi pirmą kartą prieš savo buvusį komandos draugą K. Durantą stosiantis R. Westbrookas šios akistatos nesureikšmina.

„Kiekvienas rungtynes žaidžiu tarsi paskutines. Visuomet stengiuosi vienodai – tai kartoju jau ne vienerius metus. Nesvarbu prieš ką žaidžiame – aš visuomet rungtyniausi identiškai“, – po pergalės Los Andžele prieš „Clippers“ (85:83) mintimis dalijosi lygos superžvaigždė.

„Tai ne tik Kevinas. Mes žaisime prieš „Warriors“. Jis yra komandos dalis. Joje žaidžia ir Klay Thompsonas, ir Stephenas Curry, ir Darymondas Greenas, kiti vyrukai. Turime pasiruošti žaisti prieš visą komandą“, – artimiausių varžovų stiprybę pabrėžė ir „Thunder“ vairininkas Billy Donovanas.

Visgi NBA gerbėjai su nekantrumu laukia šių dviejų komandų grumtynių. Ypatingai dėl įtampos, kuri tvyro tarp R. Westbrooko ir K. Duranto. Net 8 sezonus kartu žaidę amerikiečiai po K. Duranto sprendimo persikelti į „Warriors“ iki šiol dar nesikalbėjo.

Pastarasis apie savo pasirinkimą R. Westbrooką tik informavo SMS žinute. Tačiau prieš akistatą su juo K. Durantas žurnalistams prisipažino pasielgęs negražiai.

„Kaip jau sakiau anksčiau, nebenoriu atsakinėti klausimų apie Keviną, – prisiminti istorijos nenorėjo „Thunder“ lyderis. – Jeigu norite pakalbėti apie krepšinį, mielai prašau. Bet tik ne šia tema.“

R. Westbrookas per ketverias rungtynes vidutiniškai rinko po trigubą dublį: 37,8 taško, 10,5 atšokusio kamuolio ir 10 rezultatyvių perdavimų, o „Thunder“ išliko vienintele Vakarų konferencijos komanda, dar nepatyrusia pralaimėjimo kartėlio.

Tuo metu apie NBA titulą svajojanti „Warriors“ po skaudaus „Spurs“ antausio sezono atidarymo rungtynėse vėliau laimėjo visus tris mačus, o K. Durantas su 28,5 taško vidurkiu kol kas yra rezultatyviausias „karių“ narys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją