Eurohoops.net" praneša, kad Graikijos grandas pateikė dvejų metų sutarties pasiūlymą 28-erių centrui Nikola Milutinovui.

Šiuo metu krepšininkas atostogauja Graikijoje ir vizito metu buvo susitikęs su keliais draugais iš „Olympiakos“ – Saša Vezenkovu ir Georgiosu Printeziu.

Šią vasarą serbas taps laisvuoju agentu – baigs galioti sutartis su Maskvos CSKA, kurios marškinėlius jis vilkėjo nuo 2020 m.

2015-2020 m. N. Milutinovas jau žaidė „Olympiakos“ komandoje ir dominavo Eurolygoje.

Paskutinį kartą Eurolygoje centras žaidė prieš metus, kai CSKA komandoje fiksavo 7,7 taško, 6,5 atkovoto kamuolio ir 13,6 naudingumo balų statistiką.

Vėliau klubas dėl Rusijos sukelto karo Ukrainoje buvo išmestas iš turnyro, bet N. Milutinovas nusprendė likti ekipoje ir žaisti iki sutarties galiojimo pabaigos.

Šį sezoną jis buvo išrinktas naudingiausiu Vieningosios lygos krepšininku.

Pridedama, kad N. Milutinovas nėra vienintelis finalininkų prioritetas vasarą – visais įmanomais būdais bus siekiama išlaikyti įžaidėją Kostą Slouką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją