34 min. žaidęs aukštaūgis iš Lietuvos fiksavo 15-ą sezono trigubą dublį. Įdomu, jog kukliausias dviženklis skaičius šįkart liko jo taškų grafoje – D. Sabonis pernelyg dažnai į krepšį nesidairė, nė karto nesilankė prie baudų metimų linijos ir tenkinosi 12 taškų (6/9 dvitaškių).

Prie jų buvo pridėti 19 atkovotų kamuolių ir 15 rezultatyvių perdavimų (pakartotas sezono rekordas).

Tačiau D. Saboniui būnant ant parketo varžovai nuo „Kings“ atitrūko 25 taškais – jo „+/-“ rodiklis buvo blogiausias komandoje. Lietuvis taip pat suklydo 5 kartus.

Paskutinį kartą vienos „karščiausių“ lygos komandų nugaras Mike‘o Browno auklėtiniai matė ketvirto kėlinio pradžioje, kai buvo priartėję 10 taškų atstumu. Tačiau tuomet „Cavaliers“ vieną po kito sumetė tris tritaškius ir daugiau atgal nebesigręžiojo.

Iš viso iš toli šeimininkai pataikė net 23 kartus ir darė tai 56 proc. tikslumu.

Labiausiai šiame bare pasižymėjo Maxas Strusas (6/10 tritaškių), o apskritai rezultatyviausias buvo Donovanas Mitchellas (29 taškai).

Ohajo valstijos krepšininkai laimėjo šeštą kartą iš eilės ir 14-ą per pastarąsias 15 rungtynių.

„Cavaliers“: Donovanas Mitchellas 29, Maxas Strusas 22, Jarrettas Allenas 19, Carisas LeVertas 17 (7 rez. perd.);

„Kings“: Harrisonas Barnesas 22, De‘Aronas Foxas 19, Malikas Monkas 18, Domantas Sabonis 12 (19 atk. kam., 15 rez. perd.).


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją