Anot „Marca“, tokio žingsnio katalonai nebegalėjo atidėlioti norint palikti galimybę 33-ejų įžaidėjui grįžti į Eurolygą.

Žinia, jog dėl psichologinių problemų karjerą sustabdęs ispanas prisijungė prie savo buvusios ekipos pratybų, nuskambėjo prieš savaitę.

Remiantis „Marca“ publikacija, nepaisant sudarytos sutarties, „Barcelona“ neskubins įvykių ir leis R. Rubio pačiam apsispręsti dėl grįžimo į profesionalų krepšinį.

Tačiau norint, kad pasiryžęs žaidėjas galėtų rungtyniauti ir Eurolygoje, būtina jį užregistruoti iki trečiadienio vakaro.

Kadaise tikru krepšinio vunderkindu laikytas R. Rubio „Barcelona“ aprangą yra vilkėjęs 2009-2011 metais, iš jos ir pasuko į NBA lygą, kurioje praleido keliolika metų.

Praėjusią vasarą R. Rubio nusprendė daryti pertrauką, o praėjusį mėnesį susitarė su Klivlando „Cavaliers“ klubu nutraukti galiojusį kontraktą.

Ricky Rubio

Pasaulio ir Europos čempionu bei olimpiniu vicečempionu su Ispanijos rinktine tapęs krepšininkas 2010-aisiais su „Barca“ laimėjo Eurolygą.

Ekipą dabar treniruoja buvęs jo komandos draugas Rogeris Grimau.

Primename, kad dabartinių Ispanijos čempionų gynėjų grandyje yra ir du lietuviai: Rokas Jokubaitis bei iš jaunimo komandos retkarčiais pasitelkiamas Kasparas Jakučionis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją