Trečiadienį Badalonoje didžiąją mačo dalį virė artima kova taškas į tašką: komandos tik kelis kartus surengė didesnius spurtus, o skirtumas švieslentėje visų rungtynių metu neviršijo 10 taškų.

„Wolves“ galėjo laimėti per pratęsimą, tačiau kroatas Ante Tomičius baudų metimais lygino rezultatą (88:88), o per likusias 3 sek. tritaškį suspėjęs paleisti Rasheedas Sulaimonas liko arti tikslo.

Pratęsime darbo ėmėsi „Joventut“ veteranas Pau Ribasas, „Wolves“ gynybą pralaužė Vladimiras Brodziansky ir Deshaunas Thomasas, o svečiams jau stigo kvapo.

Apmaudo neslėpęs „Wolves“ vyr. treneris Kęstutis Kemzūra išskyrė trečią ketvirtį, saviškių klaidas ir skaudžius varžovų tritaškius.

„Apmaudžios mums rungtynės. Manau, kad turėjome gerus šansus šįvakar laimėti, bet šiek tiek pritrūko. Didžiuojuosi savo komandos vyrais dėl to, kaip jie kovėsi kiekvienoje pozicijoje.

Ta įrodo tai, kad puolime atkovojome 20 kamuolių prieš komandą, kuri pasižymi ūgiu. Dėl agresyvios gynybos pirmavome, tačiau trečiajame kėlinyje nebesugebėjome išlaikyti pranašumo.

Kelis sykius suklydome, pradėjome žaisti statiškai ir leidome „Joventut“ komandai sugrįžti. Ir po to, žinoma, tie tritaškiai. Du pataikė Brodzianskis, po to – Deshaunas Thomas, jie buvo skaudūs. Net ir tada turėjome galimybę, bet nepataikėme. Per pratęsimą varžovai buvo geresni“, – pripažino K. Kemzūra.

Vilniaus klubui Katalonijoje nepadėjo ne tik traumuoti Jeffery Tayloras, Džordže Gagičius bei Artūras Žagaras, bet ir susirgęs Adas Juškevičius.


Standings provided by Sofascore


Trečiąsias Europos taurės rungtynes „Wolves“ žais spalio 24 d., antradienį, namuose su Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)