Taip rašo DELFI skaitytojas, pasivadinęs Ano Nymus. Pateikiame jo nuomonę.

Ir šį sezoną komandoje apstu „BeoBasket“ klientų - Predragas Samardžiskis, Nemanja Nedovičius, Dejanas Ivanovas, komandą jau palikęs Leonas Radoševičius ir jį pakeisti atvykęs Tomislavas Zubčičius.

Tiesa, pastarąjį su „Lietuvos rytu“ sieja ne tik neseniai pasirašyta sutartis, tačiau ir įvykiai praėjusią vasarą, kai Vilniaus ekipa derėjosi dėl Jono Valančiūno išpirkos su Toronto „Raptors“ klubu ir pačio krepšininko stovykla.

Vilniečiai klubo interesams atstovauti paskyrė ne ką kitą, o M. Raznatovičių, kuris ne tik sugebėjo išsiderėti 2,4 mln. JAV dolerių kompensaciją, bet ir pasirūpino, kad jo atstovaujamas T. Zubčičius būtų pašauktas 2012-ų metų NBA naujokų biržoje.

Norite pabandyti atspėti, kuri komanda nusprendė pasirinkti 23-ejų metų kroatą? Visai neatsitiktinai 56-u šaukimu aukštaūgis buvo pašauktas būtent „Raptors“ ekipos.

Negana to, „Lietuvos ryto“ prezidentas Gedvydas Vainauskas yra prasitaręs, jog nuo už J. Valančiūną gautos 2,4 mln. JAV dolerių išpirkos, 30 procentų, (t.y., apie 720 tūkst. JAV dolerių) nubyrėjo ir klubui atstovavusiems agentams.

Krepšinio užkulisiuose kalbama, kad M. Raznatovičius NBA klubo vadovams buvo iškėlęs sąlygą, jog, norėdami J. Valančiūno sulaukti jau šį sezoną, „Raptors“ naujokų biržoje privalo pasirinkti ir „BeoBasket“ klientą.

Iškart po naujokų biržos panašios kalbos pasklido ir Toronte. Pasak gerai su šia informacija susipažinusio šaltinio, „Raptors“ klubas didelių vilčių į T. Zubčičių nedėjo, o kroato pašaukimas tebuvo paslauga agentui.

Aukštaūgiui iš Kroatijos pasirašius vienerių su puse metų sutartį su „Lietuvos ryto“ ekipa, užburtas ratas, rodos, baigė ciklą. Diskutuotina, ar toks bendradarbiavimas išties yra naudingas vilniečiams...

DELFI neatsako už skaitytojo subjektyvią nuomonę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)