„Betsafe–LKL“ lyga nemato priežasčių skirti sankcijų komandų krepšininkams. LKL teisėjų direktorius, gavęs rungtynėse dirbusių teisėjų ir inspektoriaus ataskaitas, įžvelgė teisėjų klaidų.

Teisėjų darbas atsispindi jų paskyrimuose į „Betsafe–LKL“ čempionato rungtynes. „Žalgirio“ ir „Lietkabelio“ rungtynėse dirbę teisėjai nepaskirti šio savaitgalio „Betsafe–LKL“ čempionato rungtynėms“, – skelbiama lygos pranešime spaudai.

Primename, kad toms sekmadienio rungtynėms teisėjavo Gytis Vilius, Gintaras Vitkauskas ir Andrius Maleckas.

Rungtynėse netrūko „karštų“ epizodų.

Po jų „Žalgirio“ vedlys Šarūnas Jasikevičius visas aštriausias savo pykčio strėles nukreipė į „Lietkabelio“ puolėją Žygimantą Skučą, po kontakto su kuriuo traumą patyrė Aaronas White‘as.

Daug diskusijų kėlė nesportiški Pauliaus Jankūno, Kevino Pangoso ir Vasilje Micičiaus veiksmai, kuriuos krepsinis.lt išsamiai pateikė pirmadienio publikacijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)