Rūbinėje N. Montvila atskleidė, jog italas gyrė jį už sprendimus aikštėje.

„Aptarėme tą paskutinę minutę. Atakos metu galėjau mesti į krepšį, bet atlikau perdavimą Laurynui Biručiui. Pagyrė, jog žaidžiu dėl komandos ir nesu savanaudis“, – teigė N. Montvila.

Ketvirtadienį Eurolygos dvikovoje su Vitorijos „Baskonia“ lemiamo ketvirčio paskutinėmis minutėmis „Žalgirio“ sirgaliai traukė pergales dainas, šeimininkų pranašumas nebekėlė abejonių.

Kaip ir savaitės pirmoje pusėje, ketvirtadienį A. Trinchieri kėlė nuo suolo N. Montvilą ir suteikė galimybę pajusti žaidimo skonį savų sirgalių akivaizdoje.

„Įspūdžiai – patys geriausi. Debiutavau Graikijoje, mače su „Olympiakos“, o šią savaitę prisistačiau Kaune „Žalgirio“ sirgaliams.

Pavyko atsidaryti, dėl to labai džiaugiuosi. Grįžtant į antradienį, apėmė toks jaudulys, mini stresas, bet geras jausmas išbėgti savų žiūrovų akivaizdoje.

O dar pavyko pasižymėti! Labai smagu“, – džiaugėsi N. Montvila, kuris antradienį pelnė pirmuosius savo taškus Eurolygoje.

Tuomet mače su Bolonijos „Virtus“ 21-erių atakuojantis gynėjas ant parketo pasirodė likus 48 sek. Iš Kevarriuso Hayeso perdavimo sulaukęs N. Montvila kamuolį paleido ypač aukšta trajektorija ir šis netrukus skrodė tinklelį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją