Vasarą Kauno „Žalgiriui“ pavyko išsaugoti komandos branduolį, o Lietuvos čempionų sudėtį papildė vos trys naujokai.

Iš Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ į Kauną persikeliantis Danielius Lavrinovičius pasirinko tą patį numerį, kuriuo rungtyniavo praėjusiame sezone – 35.

Artėjančio sezono komandos komplektaciją užbaigęs Brady Manekas naudos skaičių 45, kuris jį lydėjo pastaraisiais metais.

Dėl savo trokštamo 3-io numerio pasistengti turėjo kitas „Žalgirio“ naujokas Nazas Mitrou-Longas. Praėjusiame sezone šis numeris priklausė Dovydui Giedraičiui.

„Skaičius 3 man yra labai svarbus dėl daugybės priežasčių, bet pagrindinės būtų dvi. Mano gimtadienis yra rugpjūčio 3 dieną, o antroji – šiuo numeriu žaidė Allenas Iversonas, kuris vaikystėje buvo mano mėgstamiausias krepšininkas.

Jei tik galėdavau, nuo pat mažų dienų visose komandose rinkdavausi trečią numerį, – sakė N.Mitrou-Longas. – Taip pat norėčiau iš visos širdies padėkoti Dovydui, kuris leido perimti šį skaičių. Man atvykus į Kauną, jo laukia trys vakarienės jo mėgstamiausiose vietose.“

Trečiąjį numerį N.Mitrou-Longui užleidęs D.Giedraitis kitame sezone žais skaičiumi 9 pažymėtais marškinėliais.

Visų kitų žalgiriečių numeriai išliks tokie patys. Per komandos pristatymą pirmasis į aikštelę išbėgs skaičiumi 2 pažymėtus marškinėlius vilkintis Keenanas Evansas. Lukas Lekavičius toliau naudos numerį 4, Kevarriusas Hayesas – 8, Rolandas Šmitas – 10, Laurynas Birutis – 15, Ignas Brazdeikis – 17, Tomas Dimša – 33, Arnas Butkevičius – 51, Edgaras Ulanovas – 92.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją