„Per dieną vykdavo 2 užsiėmimai: vienas teorinis, kitas praktinis. Pristatėme seminarą - „Fizinių savybių tobulinimas, technikos elementų pagalba“. Praktinėse treniruotėse daugiausiai buvo akcentuojama ir rodomi įvairūs pratimai, skirti 6–12 metų vaikų integravimui prie krepšinio žaidybinės veiklos.

Taip pat vieną dieną skyrėme krepšinio fundamentams: kamuolio varymui, metimui ir perdavimų technikos tobulinimo pratimų demonstravimui. Prie apskrito stalo diskutavome, kaip reikia ir kokia kryptimi turėtų būti rengiamos pačios jauniausios amžiaus grupės, pasidalinome savo patirtimi“, - apie švedų apsilankymą trumpai papasakojo R. Rakutis.

Švedijos krepšinio atstovai liko patenkinti vizitu ir jau lapkričio 2 – 5 d. atvyks su savo 2002 metais gimusių vaikų komanda į krepšinio stovyklą A. Sabonio krepšinio centre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)