Pergalingose rungtynėse su Šakių „Zanavyku“ 22 metų 205 cm ūgio krepšininkas pasiekė net du šio sezono NKL rekordus – surinko 48 naudingumo balus ir blokavo net 8 varžovų metimus. Per 37 minutes iš Kelmės kilęs krepšininkas taip pat pelnė 25 taškus, sugriebė 17 kamuolių ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Mače su „Vilniumi“ NKL naujokas įmetė 13 taškų, atkovojo tiek pat kamuolių ir „nupūtė“ 4 varžovų metimus. Aikštę K. Guščikas paliko su 22 naudingumo balais.

Šią savaitę „Rasų“ atstovas dvitaškius metė 67 procentų (12/18), tritaškius – 50 procentų (3/6), baudas - 71 procentų taiklumu.

Į geriausio savaitės žaidėjo titulą taip pat pretendavo Evaldas Baniulis (Molėtų „Ežerūnas-Karys“), Dovis Bičkauskis („Trakai“), Henrikas Vorotnikovas (Jonavos „Petrochema“), Benas Bagdonavičius (Joniškio „Delikatesas“) ir Vitalijus Lukša („Vilnius“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)