Pirmus du kėlinius komandos sužaidė lygiosiomis – 18:18; 27:27. Trečiame kėlinyje Alytaus „Dzūkija“ spurtavo 13:0, atitrūko nuo varžovų ir pranašumą išlaikė iki pat rungtynių pabaigos. Susitikimas baigėsi didžiausiu – 17 – taškų skirtumu šeimininkų naudai.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausias buvo Povilas Šakinis. Jis pelnė 20 taškų ir atkovojo 5 kamuolius. 19 taškų įmetė Lukas Brazdauskis. Cezary Trybanski pelnė 15 taškų ir atkovojo 8 kamuolius. Pirmą kartą prieš savo buvusią komandą rungtyniavo naujasis dzūkų komandos įžaidėjas Žydrūnas Kelys. Į vilniečių krepšį gynėjas įmetė 11 taškų, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir buvo antras pagal naudingumą savo komandoje.

„Perlo-MRU“ ekipoje geriausiai sekėsi Antanui Udrui. Krepšininkas pelnė 21 tašką ir atkovojo 7 kamuolius. Manto Virbalo sąskaitoje 15 taškų ir 8 atkovoti kamuoliai. 14 taškų surinko Tomas Lekūnas.

Po šios pergalės „Dzūkija“ kartu su Plungės „Olimpu“ dalijasi antra NKL turnyro lentelės pozicija. „Perlas-MRU“ yra 11-oje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)