Pirmą kėlinį komandos sužaidė lygiosiomis (19:19), tačiau antrame uostamiesčio krepšininkai atsiliko 29 taškais ir pergalę atidavė žaliems ir baltiems.

Pasibaigus rungtynių laikui švieslentė rodė „Žalgirio“ dublerių pranašumą 74:93.

Klaipėdos ir Kauno ekipų susitikime rezultatas buvo lygus tik pirmame kėlinyje. Esminis lūžis, nulėmęs rungtynių baigtį, įvyko antrame kėlinyje. „Žalgiris-2“ spurtavo 16:0, įgydamas 20 taškų pranašumą, o Klaipėdos komanda per 10 minučių įmetė vos 8 taškus.

Antros rungtynių pusės pradžioje svečiai iš Kauno pasiekė didžiausią – 36 taškų - pranašumą. Trečio kėlinio antroje pusėje klaipėdiečiai atgavo jėgas, nežymiai laimėjo abu paskutinius kėlinius (23:19; 24:18), tačiau iki pergalės buvo toli.

„Žalgirio-2“ gretose nesulaikomas buvo prieš savo buvusią komandą žaidęs Artūras Gudaitis. Aukštaūgis pelnė 21 tašką ir atkovojo 11 kamuolių. 14 taškų įmetė Justas Tamulis, 12 – Vaidas Karinauskas, 11 – Lukas Lekavičius, 10 – Paulius Sorokas.

Klaipėdos komandoje rezultatyviausias buvo Donatas Norkus, pelnęs 16 taškų ir atkovojęs 7 kamuolius. 14 taškų surinko Viktoras Chodosovkis, 12 – Dainius Žvinklys, 10 – Haroldas Venskus.

Kitos XIII-o turo rungtynės bus žaidžiamos penktadienį (lapkričio 23 d.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją