„Rungtynės tikrai nebuvo tokios lengvos, kaip atrodo pažiūrėjus į rezultatą. Džiugina tai, jog pataikėme nemažai tritaškių. Tai parodo, kad esame ne tik gerai fiziškai pasiruošę, bet ir taiklūs“, – po mačo kalbėjo vyriausiasis treneris Gintaras Leonavičius. – Tikėkimės, jog panašų žaidimo stilių išlaikysime ir toliau. Galutinis komandos veidas turėtų paaiškėti prisijungus mūsų aukštaūgiams – Povilui Butkevičiui bei Dariui Šilinskiui“.

„Nevėžį“ šiame mače gelbėjo itin taikliai mesti dvitaškiai. Nugalėtojai pataikė 18 metimų iš 33 bandymų (54,5 proc.), kuomet varžovai krepšį atakavo vos 27 proc. tikslumu (10/37 dvitaškiai). G. Leonavičiaus auklėtiniai taip pat žymiai rečiau klydo – 15 prieš 27.

Rezultatas:

„Nevėžis“ - „Goverla“ - 74:54 (20:15, 17:9, 15:23, 22:7).

„Nevėžis“: Tyrone'as Brazeltonas 16 (4 per. kam.), Gintaras Leonavičius 15 (1/6 tritaškiai, 7 per. kam., 3 blk.), Arvydas Šikšnius 14, Valdas Dabkus 14 (10 atk. kam., 3/4 tritaškiai), Vilmantas Dilys 7, Vidas Ginevičius 5, Simas Buterlevičius 3 taškai.

„Goverla“: Pavlo Revzinas 13, Julianas Mavunga 9, Yurii Franesiukas 8, Jamesas Petersonas 8 taškai.

Kitas rungtynes „Nevėžis“ žais šeštadienį (rugsėjo 21 d.), kuomet Klaipėdoje surems ginklus su KazanėsUniks“ (Rusija) ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)