Darnų žaidimą pademonstravusi Kėdainių „Nevėžio“ (1/3) komanda pažabojo Panevėžio „Lietkabelį“ (2/2) ir Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe–LKL“) džiaugėsi pirmąja pergale šį sezoną.

Mariaus Kiltinavičiaus auklėtiniai savų sirgalių akivaizdoje 91:68 (18:14, 29:11, 19:19, 25:24) nepaliko vilčių svečiams iš Panevėžio.

„Nevėžio“ pergalę stebėjo ir Milvokio „Bucks“ skautas K. Davidas. 47 metų vengras puikiai pažįsta Lietuvą – 2002-2003 metų sezoną praleido Kaune, kur gynė „Žalgirio“ komandos garbę.

Veikiausiai K. Davidas stebėjo brolių graikų Kalaitzakių pasirodymą ir šie nenuvylė, abu sužaidė geriausias karjeros rungtynes „Betsafe–LKL“.

Jau anksčiau solidžiai pasirodydavęs Georgis šįkart pelnė 18 taškų, atkovojo 9 kamuolius, atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir surinko 23 naudingumo balus per 30 minučių.

Panagiotis surinko 18 taškų, atkovojo 3 kamuolius ir surinko 21 naudingumo balą per 29 minutes.

Priminsime, kad Milvokio klube jau žaidžia broliai iš Graikijos. Tai yra Giannis ir Thanasis Antetokounmpo. Pirmasis paskutinį sezoną tapo NBA naudingiausiu žaidėju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)