Žiežirbos tarp S. Scariolo ir M. Zanetti kilo po ispano komentarų žiniasklaidai skirtoje dienoje. Apie tai skelbė „La Repubblica“ žurnalistas Walteris Fuochi.

„Virtus“ skelbia, kad S. Scariolo savo žodžiais ne kartą pažemino klubo entuziazmą. Jį pakeis asistentu dirbęs Andrea Diana. Ispanas dar turėjo metus galiojančią sutartį, kurios vertė siekė apie milijoną eurų.

„Mūsų tikslai ir filosofija? To klausti reikėtų vadovybės, nes jie subūrė šią sudėtį ir davė man“, – tai vienas iš S. Scariolo komentarų, supykdęs M. Zanetti.

Kitas – dėl dano Iffe Lundbergo ateities. Prieš kurį laiką paskelbta, kad gynėjas nematomas klubo planuose, nors dar turi metus galiojančią sutartį.

„Dėl Lundbergo sprendimą priėmė vadovybė“, – patvirtino S. Scariolo.

Šis komentaras taip pat itin nepatiko „Virtus“ vadovui, kuris galiausiai svarstė, bet greitai nusprendė atleisti 62-ejų specialistą.

Bolonijos komanda šią vasarą pasikvietė Jaleeną Smithą, Achile Polonarą ir keletą kitų naujokų. „Virtus“ – pirmasis Kauno „Žalgirio“ varžovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją