Tiesa, klubas ir toliau tęs naujo vyriausiojo trenerio paieškas, o vietomis abu strategai susikeis jau šeštadienio mače prieš Utenos Juventus klubą, skelbia lrytas.lt.

Vis tik įvykus permainoms telefonu neatsiliepė nei A. Gronskis, nei A. Jasilionis, nei klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas, nei valdybos narys Darius Gudelis, nei atstovas spaudai Remigijus Kazilionis.

Tik šią vasarą prie sostinės ekipos trenerių štabo prisijungusiam A. Jasilioniui komandos vairas atiteko lapkričio viduryje, kuomet kantrybės nebetekę klubo vadovai atleido Marcelo Nicola.

Tačiau stebuklų 33-ejų kaunietis nesukūrė: taip, komanda Stambule parklupdė „Bešiktaš“ (103:92), bet namuose turėjo pripažinti Solnoko „Olaj“ (98:99) pranašumą, o trečiadienio vakarą Saratove neprilygos „Avtodor“ (92:109).

A. Gronskis sezoną pradėjo vadovaudamas Vilniaus „Perlo“ komandai, o vėliau sugrįžo į sostinės klubą ir tapo A. Jasilionio asistentu. 41-erių strategas Lietuvos ryto“ trenerio padėjėju jau yra dirbęs nuo 2007-ųjų.

LKL vicečempionų padėtis Europos taurėje kol kas – itin sudėtinga. Vos su 2 pergalėmis ir 6 pralaimėjimais jie E grupėje žengia paskutiniai ir turi tik teorines galimybes žengti į kitą etapą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)