Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos komandos schemose niekaip „netilpęs“ Th. Heurtelis nerado savo vaidmens aikštėje nuo pat sezono pradžios. Šį sezoną Eurolygoje jis vidutiniškai per 13 minučių pelnė po 2,9 taško ir atliko po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Įžaidėją norėta sklandžiai perleisti kitam Eurolygos klubui: „Barcelona“ planavo Th. Heurtelį išsiųsti į Stambulo „Fenerbahče“, o patys savo gretas papildyti Leo Westermannu.

Visgi netrukus paaiškėjo, kad krepšininkas už Barselonos klubo nugaros derasi su Madrido „Real“, o ši situacija peraugo į didelį skandalą. Supykę katalonai nepriėmė prancūzo į lėktuvą po Turkijoje vykusių rungtynių.

Viskas baigėsi tuo, kad Th. Heurtelis buvo atskirtas nuo komandos ir iki Eurolygos žaidėjų perėjimo lango pabaigos liko nežaidžiančiu Barselonos ekipos nariu. Nors galų gale jis ir tapo laisvuoju agentu, šį sezoną Eurolygoje prancūzas neberungtyniaus.

Į „Barceloną“ jis atvyko 2017 metais. Per trejus metus prancūzas su komanda laimėjo du „Copa del Rey“ titulus, iškovodamas ir šių turnyrų MVP vardą.

Jis taip pat buvo Ispanijos čempionato simbolinio antro penketo nariu 2018 ir 2019 metais.

Primename, kad L. Westermannas galų gale visgi tapo Barselonos nariu, nors po skandalo su Th. Heurteliu derybos tarp „Fenerbahče“ ir Katalonijos klubo kuriam laikui buvo pristabdytos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)