„Thunder“ pergalę prieš absoliučius konferencijos autsaiderius „Lakers“ užsitikrino trečiajame mačo kėlinyje, tačiau R. Westbrookas buvo spėjęs pasižymėti jau iki tada.

Dar per pirmąją rungtynių pusę jis pelnė 11 taškų, sugriebė 10 atšokusių kamuolių, atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir tapo pirmuoju krepšininku NBA lygoje, kuris trigubą dublį atliko per pusę mačo. Tiesa, ši statistika skaičiuojama dar ne taip seniai – nuo 2002-2003 m. sezono.

Apskritai tai buvo jau 18-as R. Westbrooko trigubas dublis šiame sezone – tai didžiausias tokio tipo pasiekimų skaičius NBA per pastaruosis 33 metus. Per savo karjerą R. Westbrookas jau atliko 37 trigubus dublius.

Iš viso per įtikinamai laimėtą mačą gynėjas surinko 13 taškų, 14 rezultatyvių perdavimų ir 10 atkovotų kamuolių.

Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo Kevinas Durantas, kuris pelnė 34 taškus. Tuo metu paskutines karjeros rungtynes Oklahomoje sužaidęs Kobe Bryantas į „Lakers“ sąskaitą įrašė 13 taškų – daugiausiai iš visų pralaimėjusiųjų žaidėjų.

„Atsisveikinimas su Kobe – neįtikėtina patirtis. Aš augau stebėdamas jo žaidimą, jis man padarė didelę įtaką. Niekada nemaniau, kad galėsiu atsidurti greta jo tokią dieną. Tai – išskirtinis jausmas“, – sakė R. Westbrookas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją