S. Galdikas ant parketo praleido tik 20 min., tačiau per jas suspėjo pelnyti 20 taškų (8/9 dvitaškiai, 4/4 baudos), atkovojo 8 kamuolius, išprovokavo 7 pražangas ir surinko 29 naudingumo balus. 20 pelnytų taškų ir 29 naudingumo balai – S. Galdiko rekordai Europos taurėje.

Tuo metu pačiu naudingiausiu savaitės žaidėju tapo Žemutinio Naugardo komandai atstovaujantis rusas Ivanas Strebkovas.

Per akistatą su „Lietkabeliu“ 25-erių gynėjas pelnė 31 tašką (5/8 dvitaškiai, 4/6 tritaškiai, 9/9 baudos), atliko 4 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 7 pražangas ir surinko 36 naudingumo balus.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ vidurio puolėjas Artūras Gudaitis rungtynėse su Bilbao „Basket“ atkovojo net 16 kamuolių ir pagal šį stastistikos rodiklį taip pat buvo geriausias tarp visų turnyro žaidėjų.

Tarp geriausių turo žaidėjų atsidūrė ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ aukštaūgis Artūras Gudaitis, kuris atkovojo 16 kamuolių ir pagal šį rodiklį buvo geriausias tarp visų turnyro krepšininkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją