M. Teodosičiui skirta diskvalifikacija ir jis turės praleisti „Virtus“ dvikovas su Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Pirėjo „Olympiakos“.

Tokios bausmės įžaidėjas sulaukė dėl įsiplieskusio konflikto su teisėju Damiru Javoru per Eurolygos rungtynes su Stambulo „Anadolu Efes“.

Prieš rungtynių su Stambulo ekipa pabaigą M. Teodosičius prasižengė puldamas ir, teisėjams ketinant peržiūrėti vaizdo epizodą, ar kartais ten nebuvo nesportinė pražanga, serbas įsivėlė į diskusiją.

Vienas arbitras iš pradžių skyrė krepšininkui techninę pražangą, o netrukus D. Javoras parodė, kad baudžia M. Teodosičių antrąja technine pražanga.

Tuomet serbas jau „sprogo“ ir veržėsi „paaiškinti“ teisėjui, kaip yra viskas iš tikrųjų.


Praleidęs Eurolygos sezono pradžią M. Teodosičius kol kas tenkinasi atsarginio įžaidėjo vaidmeniu Bolonijos ekipoje.

Turnyre jis vidutiniškai pelno 8,6 taško, atlieka 4,3 rezultatyvaus perdavimo ir atkovoja 1,6 kamuolio.

Šarūno Jasikevičiaus treniruojamoje „Barcelona“ komandoje – džiugios nuotaikos. Ateinančioms rungtynėms ketvirtadienį su Berlyno ALBA jau registruota ekipos žvaigždė Nikola Mirotičius, kuriam tai bus debiutas šį sezoną.

Vis dėlto, ar N. Mirotičių leisti į aikštę, jau Vokietijos sostinėje spręs Š. Jasikevičius. Puolėjo sugrįžimas į aikštę buvo ilgas ir gana komplikuotas.

N. Mirotičius po Ispanijos čempionato finalo praėjusį sezoną buvo priverstas gultis ant operacinio stalo. Tik praėjus mėnesiui pasirodė informacija, kad jam apie pusmetį teks atlikti reabilitaciją po Achilo sausgyslės traumos.

Prie komandos puolėjas prisijungė prieš pora savaičių. N. Mirotičius praėjusį sezoną buvo naudingiausias Eurolygos žaidėjas.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją