Kol Lietuvos čempionai (14/18) tęsia savo sudėtingą Eurolygos atkrintamųjų traukinio apiplėšimo misiją, galingiausios Prancūzijos komandos (21/11) užduotis – užsitikrinti vietą pirmajame ketverte. 

Sprendžiant vien iš pastarųjų rezultatų Eurolygoje, atrodo, jog Donatas Motiejūnas su kompanija žygiuoja link tikslo tiesiausiu keliu – iš 11 paskutinių rungtynių laimėtos net 10.

Ne taip užtikrintai klostosi prancūziški reikalai – „Monaco“ praėjusį mėnesį triukšmingai krito Prancūzijos taurės varžybų pusfinalyje, kai iš rungtynių su Strasbūro SIG buvo išvaryti tiek S. Obradovičius, tiek puolėjas Jaronas Blossomgame’as.

Dėl diskvalifikacijos abu jie turėjo praleisti praėjusį savaitgalį vykusį nacionalinių pirmenybių mačą su Sen Kanteno BB – likę be vyriausiojo trenerio favoritai pralaimėjo 69:71.

Neliko sužavėtas S. Obradovičius ir paskutine Eurolygos akistata su Vilerbano ASVEL – konkurentai iš Prancūzijos buvo įveikti 87:77.

„Per ilgą sezoną susikaupė nemažai nuovargio – tiek fizinio, tiek emocinio. Na, bet niekam tai neįdomu, mes patys irgi neturėtume tuo teisintis. Būtent dabar, kai kiekvienos rungtynės reiškia daugiausiai, turime demonstruoti geriausią savo veidą. Mūsų laukia žūtbūtinė kova dėl namų aikštės pranašumo ketvirtfinalyje. Stosime į ją visomis išgalėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją