Prie komandos bendrų treniruočių prisijungė Nate'as Woltersas, kuris dėl smulkių mikrotraumų buvo priverstas praleisti paskutines Graikijos lygos rungtynes prieš „Lavrio“ ekipą.

Galvos skausmą strategui Dejanui Radonjičiui kelia Artūro Gudaičio sveikatos būklė.

Graikijos žiniasklaida praneša, kad kairės kojos Achilo sausgyslės skausmus jaučiantis A. Gudaitis buvo priverstas praleisti antradienio treniruotę.

Abejojama, ar aukštaūgis bus pasiruošęs ketvirtadienio rungtynėms su „Žalgiriu“, o jo galimybės padėti komandai paaiškės prieš pat rungtynes.

Praėjusį sekmadienį „Panathinaikos“ tik metimu paskutinę sekundę sugebėjo išplėšti pergalę svečiuose prieš vieną iš turnyro autsaiderių „Lavrio“.

Nugalėtojams A. Gudaitis per 17 min. pelnė 6 taškus (2/4 dvitaškiai, 2/5 baudos), atkovojo kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą ir keturiskart prasižengė.

Šiame sezone 29-erių aukštaūgis pelno po 6,8 taško, atkovoja po 3,5 kamuolio bei fiksuoja po 7,6 naudingumo balų.

Žaliesiems padėti negalėjo traumuotas N. Woltersas ir Graikijos lygoje dėl registracijos žaisti negalintis Marius Grigonis.

Eurolygos rungtynės Graikijos sostinėje ketvirtadienį prasidės 22:00 val.

Savo ruožtu gerą sportinę formą demonstruojančiai Kauno komandai nepadės Isaiah Tayloras.

Sekmadienį KMT atsakomojoje dvikovoje su Alytaus „Wolves“ įžaidėjui įplyšo šlaunies raumuo – jam reikės gydytis apie tris savaites.

Kiek daugiau nei prieš pusę mėnesio prie „Žalgirio“ prisijungęs I. Tayloras pakeitė dėl traumos iki sezono pabaigos iškritusį Keenaną Evansą.

Sausio pradžioje į Kauną atvykęs I.Tayloras su žaliai-baltais marškinėliais Eurolygoje spėjo sužaisti trejas rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 4,7 taško ir po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją