2013 metais, baigęs Oregono universitetą, amerikeitis dalyvavo NBA naujokų biržoje, tačiau pajėgiausios pasaulio lygos klubų dėmesio nesulaukė

Profesionalo karjerą jis pradėjo Novo Mesto „Krka“ (Slovėnija) ekipoje, kurioje žaisdamas 2014-2015 m. tapo rezultatyviausiu Adrijos krepšinio lygos žaidėju. Tuomet per rungtynes jis vidutiniškai pelnė po 17,6 taško, buvo išrinktas į geriausių lygos krepšininkų simbolinį penketą.

Vėliau krepšininkas kėlėsi į Rusiją, kur atstovavo Saratovo „Avtodor“, buvo atsidūręs Atėnų AEK akiratyje, tačiau galiausiai jo karjera pakrypo į Turkiją.

M. Armsteadas rungtyniavo Lietuvos krepšininkams puikiai pažįstamo trenerio Aleksandro Trifunovičiaus treniruojamoje Giresuno „Yesilgiresun Belediye“ (Turkija) komandoje. Šioje ekipoje yra žaidęs ir Lietuvos krepšininkas Deividas Dulkys.

„Al.Trifunovičius apie M. Armsteadą atsiliepė tik teigiamai. Jo žodžiais tariant, šis krepšininkas turėtų tikrai padėti mūsų komandai. Mes ieškojome kitokio stiliaus žaidėjo, nei Mindaugas Girdžiūnas.

Mums reikia daugiau greičio, energijos, aštrumo ir rezultatyvių prdavimų. To tikimės iš naujojo žaidėjo. Gali būti, kad tiek M. Girdžiūnas, tiek M. Armsteadas net galės vienu metu rungtyniauti aikštėje“, – teigė „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

M. Armsteadas į Lietuvą atvyks jau šį sekmadienį, tačiau mažai tikimybių, kad jis per pasirodys aikštėje per sekmadienį nuo 17 val. Klaipėdoje vyksiančią akistatą tarp „Neptūno“ ir Kėdainių „Nevėžio“.

Tačiau tikimasi, kad jau rugsėjo 28 dieną (ketvirtadienį), kai „Neptūnas“ „Švyturio“ arenoje kausis su Kauno „Žalgirio“, naujasis legionierius išbėgs į aikštę ir padės Klaipėdos klubui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)