Vidurio puolėjas per 33 minutes pelnė 24 taškus (11/13 dvit., 2/4 baud.), atkovojo 12 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, išprovokavo 2 pražangas, bet kartą suklydo ir dusyk prasižengė.

Antras liko 34 naudingumo balus surinkęs Zagrebo „Cedevita“ aukštaūgis Miro Bilanas. Krepšininkas iš Kroatijos per 31 minutę įmetė 24 taškus (10/12 dvit., 4/6 baud.), atkovojo 8 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 7 pražangas, bet kartą suklydo ir dusyk prasižengė. Jo vedama „Cedevita“ ekipa sutriuškino Limožo CSP.

Kazanės „Unics“ klubą į pergalę prieš Madrido „Real“ vedęs D‘Oras Ficheris surinko 33 naudingumo balus ir užėmė trečią vietą. Aukštaūgis žaidė 37 minutes, įmetė 25 taškus (11/17 dvit., 3/4 baud.), atkovojo 8 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo 5 metimus, išprovokavo 3 pražangas ir dusyk prasižengė.

Ketvirtą ir penktą vietas pasidalijo po 31 naudingumo balus surinkę „Unics“ žaidžiantis Curtis Jerrellsas ir Stambulo „Galatasaray“ atstovaujantis Pietro Aradori.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)