„Virtus“ strategas ketvirtame kėlinyje buvo išvarytas iš susitikimo dėl dviejų techninių pražangų, tad jo įgaliojimus teko perimti asistentui Lassi Tuovi.

Spaudos konferencijoje po mačo vietoje Latvijos rinktinės vairininko taip pat dalyvavo kolega iš Suomijos nacionalinės ekipos.

Jam teko nemaloni misija – komentuoti jau šeštą iš eilės pralaimėjimą išvykoje.

Italijos vicečempionai krito prieš „Žalgirį“ 81:96 ir turnyro lentelėje prarado dar vieną poziciją, smukdami ant aštunto laiptelio (17/13).

Ir nors tik visiškas krachas reguliaraus sezono pabaigoje galėtų palikti „Virtus“ už geriausių dešimtuko ribų, italų žiniasklaida ima būgštauti.

„Krizė“ – vienu žodžiu situaciją apibūdino dienraštis „la Reppublica“, pažymėjęs, jog svečiai galiausiai pasidavė nuovargiui ir varžovų gynybai.

Traumų kamuojamas „Virtus“ antradienį išsitraukė netikėtų kozirių: asmeninį rezultatyvumo rekordą Eurolygoje gerino Rihardas Lomažis (15 taškų), antrame kėlinyje lyg užsivilkęs Madrido „Real“ stipruolio Guerschono Yabusele marškinėlius dominavo Awudu Abassas (12 tšk.).

Iki pertraukos Bolonijos atstovai išdalino 14 rezultatyvių perdavimų ir sušveitė kone pusšimtį taškų (49). Marco Belinelli jautėsi taip drąsiai, kad komandos draugų ieškojo mesdamas kamuolį sau už nugaros – „Virtus“ žaidė lyg pirmoje sezono pusėje, kai laikėsi Eurolygos lyderių trejete.

„Įrodėme, kad gerai pasiruošėme šiam mačui, nes pirmą pusę rungtynių žaidėme puikiai, viską kontroliavome – reikalai klostėsi taip, kaip norėjome mes. Bet antroje dalyje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)