Kaip praneša gazzetta.it, su broliu Stefano atostogų išvykęs A. Gentile praėjusią naktį nukrito ant žemės iš maždaug 4 m aukščio. Teigiama, kad neatlaikė medinė balkono konstrukcija, o žaidėjas nukrito ant nugaros.

Tuomet jis buvo nugabentas į ligoninę, kur praleido visą naktį. Medikų prognoze, krepšininkui gali būti skilę stuburo slanksteliai, toliau jo laukia operacija Neapolyje.

Taip pat teigiama, kad jo karjerai pavojus negresia, tačiau veikiausiai be kamuolio A. Gentile teks praleisti ilgesnį laiką.

Pats krepšininkas apie savo sveikatos būklę parašė „Instagram“ paskyroje: „Paskutines valandas gaunu įvairių atsiliepimų apie savo sveikatą. Norėčiau visus nuraminti – viskas man gerai. Nelaimei, man būnant atostogose, patekau į incidentą. Nieko baisaus, nieko rimto. Dėkoju visiems, kurie pagalvojo apie mane ar atsiuntė žinutę. Man labai gaila, kad sukėliau tiek nerimo.“

Šiais metais su Brindizio „New Basket“ sutartį pasirašęs anksčiau yra žaidęs „Varese“, „Estudiantes“, Bolonijos „Virtus“, Jeruzalės „Hapoel“, Atėnų „Panathinaikos“, Milano „Olimpia“ ir Trevizo „Benetton“ komandose.

Dvimetrinis gynėjas su Italijos nacionaline ekipa žaidė 2013 ir 2015 metų Europos čempionatuose, o 2016 metais kovojo Turine vykusiame FIBA olimpinės atrankos turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)