Artėjant mačui oficiali Eurolygos svetainė pasidalijo 31-erių įžaidėjo mintimis – viena ryškiausių CSKA žvaigždžių neslėpė, kad įdėmiai seka Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamų žalgiriečių žygį šiame sezone ir laukia mūšio Kaune.

„Akivaizdu, kad naujas formatas Eurolygai išėjo į naudą – išaugo sirgalių skaičius tribūnose. Mes žinome, kad į rungtynes su CSKA bilietai jau seniai išparduoti.

Man tikrai smagu kovoti su tokiomis istorinėmis ir gerą lygį rodančiomis komandomis, žinančiomis, kaip susitvarkyti su spaudimu, įtampa. Man visada patinka žaisti Kaune – ten žmonės labai myli krepšinį“, – teigė S. Rodriguezas.

Anot ispano, jis yra gerai pažįstamas su žalgiriečių treneriu Š. Jasikevičiumi ir prognozuoja lietuviui sėkmę naujame karjeros etape.

„Su Šaru sutariu tikrai gerai. Vienas prieš kitą esame rungtyniavę ir Eurolygoje, ir NBA čempionate. Buvome keletą kartų susitikę net ir vasaromis. Tikrai smagu, kad Kaune reikalai jam dėliojasi sėkmingai, – dėstė S. Rodriguezas. – Treneris jis dar neseniai, tačiau jau keletą metų įrodinėja, kad šiame darbe yra puikus. „Žalgirio“ sezonas – nuostabus, o Š. Jasikevičius puikiai persiorientavo iš žaidėjo į trenerį. Manau, kad daug metų jis bus tiesiog puikus treneris.“

Maskvos komanda jau yra užsitikrinusi pirmąją vietą Eurolygos reguliariajame sezone. Jeigu „Žalgiris“ turnyro lentelėje liks aštuntas, su CSKA kauniečiams teks žaisti ir aštuntfinalio etape.

„Galbūt kiek neįprasta, kad tokį ilgą sezoną žaidžiame tik dėl vieno namų mačo pranašumo atkrintamųjų varžybų serijoje, tačiau tenka prisitaikyti prie tokio formato. Visiems sąlygos yra vienodos, ir mes pasiruošę kovoti dėl pagrindinio tikslo – titulo“, – teigė S. Rodriguezas, į Eurolygą sugrįžęs po sezono, praleisto NBA – pernai jis vilkėjo Filadelfijos „76ers“ marškinėlius.

Eurolygoje šį sezoną S. Rodriguezas per rungtynes vidutiniškai pelno po 13,8 taško, atlieka po 4,9 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 13,5 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)